Zwangerschapsstoelmassage

Zwangerschap

zwangerschapsmassage Massage is een geweldige goede manier om een vrouw op de bevalling voor te bereiden en om haar te helpen zich meer op haar gemak te voelen bij alle veranderingen in haar lichaam. Niet alleen worden gevoelens van spanningen en vermoeidheid tijdens de zwangerschap erdoor verdreven maar ook is massage rustgevend en geruststellend.


Nieuw in Nederland is de zwangerschapsstoelmassage.

De Zwangerschapsstoelmassage is een rustgevende, ontspannende massage, speciaal gericht op de behoefte en ondersteuning van zwangere vrouwen.
Op een zachte maar effectieve manier wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor spanningen in spieren verdwijnt en de zwangere zich prettiger voelt in een lichaam dat zo aan verandering onder hevig is en ze meer kan genieten van al het moois dat er ontstaat…… Het kan worden toegepast bij gezonde mensen ter bevordering van de algehele gezondheid

Dit is geen drukpunt massage omdat dit de energetische balans tussen moeder en kind kan verstoren.
Deze massage duurt ongeveer 20 minuten en is gericht op hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen, heupen en benen.
Tijdens de zwangerschap is deze massage erg prettig maar ook zeker in de periode daarna. Ook na de bevalling kan de zwangerschapsstoelmassage een bijdrage leveren om het lichaam weer in balans te brengen.