TouchPro® massage

TouchPro® Stoelmassage

Geschiedenis

TouchPro® stoelmassage is een massage die samengesteld is uit 1300 jaar oude Japanse diverse massagetechnieken zoals drukpunten, stretchen en kneden. De effectiviteit van de TouchPro® Europe stoelmassage heeft er mede voor gezorgd dat het de meest gebruikte vorm van stoelmassagetechniek is in Europa.
David Palmer de oprichter van TouchPro Institute of Chairmassage wordt algemeen erkend als de grondlegger van de moderne stoelmassage. Palmer, die jarenlang in Japan woonde, doceerde –eenmaal terug in de Verenigde Staten- traditionele Japanse massage en liet zijn studenten drukpuntmassagetechnieken toepassen in bedrijven waaronder computergigant Apple. Dankzij aandacht van de media o.a. via de voorpagina van de Wall Street Journal verwierf deze massagevorm nationale en internationale bekendheid.
Rob`n Cappel (directeur en senior trainer) is de grondlegger van de originele stoelmassage in Europa.
Stoelmasseurs aangesloten bij TouchPro® Europe voldoen alle aan de kwaliteitseisen die TouchPro® Europe aan haar licentiehouders oplegt. Jaarlijks wordt hun kwaliteit getest door middel van speciale trainingen (oefensessies) of herexamen.

Wat is stoelmassage

De TouchPro stoelmassage is een gestandaardiseerde shiatsu behandeling en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt.


De behandeling

De stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. U zit voorover in een speciaal daarvoor ontworpen stoel. Er komt geen olie aan te pas en u kan direct weer over tot de orde van de dag.


Voor wie is stoelmassage bedoeld?

Het is een preventieve massage om chronische klachten aan schouder en nek te voorkomen.
Voor mensen met stressgerelateerde klachten, pijnlijke spieren, stijve nek, stijve schouders en rugklachten.
Het kan worden toegepast bij gezonde mensen ter bevordering van de algehele gezondheid.